Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Corian® solid surface bij Leeuwerik

Corian® brengt stijl en klasse van het hoogste niveau. Golvende, nagenoeg onzichtbare naadloze, organische vormen, gedurfde effecten van kleur en lichtdoorlatendheid maken de mooiste creaties mogelijk. Corian® brengt de mooiste kleuren en designs van marmer, natuursteen, beton en onyx en laat interieurdromen uitkomen.

Nieuw! 19 revolutionaire designs!

Wederom een revolutie in interieur en design! Corian® presenteert 19 nieuwe dynamische decoren voor hoogstaande interieurvormgeving. Met de natuur als inspiratiebron komen nieuwe steensoorten, houtdecoren en terrazzostijlen weer tot leven. Laat je inspireren door de nieuwe trenddesigns! Vraag het inspiratiemagazine of stalen aan! 

Bekijk de nieuwe kleuren en vraag stalen aan Vraag het inspiratiemagazine aan 

De bijzondere vormgeving van Corian® Design

Bijzondere Corian® Toepassingen

Corian® kan alles zijn wat u zich heeft voorgesteld. Gebogen vormen, naadloze verbindingen en kwalitatief hoogstaande oppervlakken. Corian® Design staat voor sensationele en revolutionaire interieuroplossingen, voor zowel commerciële en residentiële ruimtes. Meer weten? Klik dan snel verder!

Laat je inspireren 

Een Corian® werkblad van topkwaliteit

solid surface

Een keuken met een Corian® werkblad is een stijlvolle keuken. Corian® maakt de designs van natuursteen, marmer en onyx toegankelijk met de unieke eigenschappen van solid surface. Een Corian® werkblad is niet-poreus, hygiënisch en zeer sterk. Gecombineerd met naadloze verlijming en thermische vervorming is Corian® dé verantwoordelijke keukenoplossing. Meer informatie over Corian® werkbladen? Klik dan snel verder.

Alles over Corian® werkbladen 

Solid surfaces zoals Corian® worden vaak gebruikt in keukens en badkamers, maar ook in openbare ruimtes voor balies, gevels of banken. Naast de duurzame toepassingen is Corian® daar zeer geschikt voor vanwege de hoge kwaliteit en de bewerkingsmogelijkheden. 

Vraag nu een gratis staal aan!  

Benieuwd naar onze verschillende solid surfaces? Kijk dan eens in onze decorenzoeker. Daar zijn alle kleuren van Corian® te beschouwen. Wij snappen natuurlijk ook dat een kleur in het echt een totaal andere beleving meegeeft. Daarom is het mogelijk om gratis stalen aan te vragen. Dan kunt u de kleur zelf in de hand houden en bekijken. Wacht niet langer en laat je verbazen!  

naar de decorenzoeker

Corian kleuren

De eigenschappen van Corian®

Duurzaam
Corian® behoudt zijn uitstraling en biedt weerstand tegen de meeste krassen en stoten die voorkomen bij dagelijks gebruik.

Sterk
Corian® is een buitengewoon duurzaam en gebruiksvriendelijk materiaal, zowel in een huiselijke als in een commerciële omgeving.

Eenvoudig te reinigen
Vuil en vlekken kunnen het materiaal niet binnendringen. Ze blijven op het oppervlak liggen en kunnen eenvoudig worden verwijderd met een Scotchbrite® sponsje en huishoudelijke reinigingsmiddelen

Niet-poreus
Corian® is niet-poreus en hygiënisch. Dankzij het gladde oppervlak kunnen vloeistoffen niet binnendringen. Bacteriën en schimmels maken geen kans. Wanneer Corian® er schoon uitziet, is het ook echt schoon.

Herstelbaar
Corian®-oppervlakken zijn hernieuwbaar. Harde vlekken en krassen kunnen onopvallend worden hersteld door eenvoudigweg het oppervlak met een huishoudelijk reinigingsmiddel in te wrijven. Door een kleine inspanning kan het oppervlak van Corian® in zijn oorspronkelijke staat hersteld worden.

Naadloos
De lijmverbindingen van Corian® zorgen voor onopvallende naden. Dit resulteert in een glad oppervlak waarbij de indruk wordt gewekt dat grote delen uit één stuk vervaardigd zijn. Het naadloze uiterlijk van geïntegreerde Corian® werkbladen, spoelbakken / wastafels en gebogen achterwand betekent eveneens dat er geen uitsparingen zijn waar vuil en bacteriën zich een weg banen.

 

 

Wasbakken, spoelbakken, baden en douchebakken 

Zoals eerder vermeld zijn de oppervlakken zeer geschikt voor de keuken en badkamer. Daarom is het niet meer dan logisch dat er verschillende accessoires voor deze ruimtes beschikbaar zijn. Corian® heeft verschillende series baden, douchebakken, wasbakken en spoelbakken. Allemaal met een de unieke eigenschappen van solid surface. Ze kunnen naadloos in het plaatmateriaal verwerkt worden. Hierdoor lijkt het alsof het hele werkblad uit een geheel bestaat. 

Wasbakken en spoelbakken Baden en douchebakken

solid surface wasbakken

 

Corian® Home Design Partners

Benieuwd waar u de marmer en natuursteenbladen van Corian® kunt krijgen? In Nederland zijn er speciale Home Design Partners. Hier krijgt u uitstekende begeleiding in de kleuren en mogelijkheden van een Corian® keuken. Ook hebben zij enkele showroomkeukens met Corian®, zodat u verbaasd wordt door de vele mogelijkheden.

Bekijk welke keukendealer in uw buurt zit

Waar Corian® kopen?

 

Lava RockNaadloze keuken in Corian® Lava Rock gemaakt door Cora Techniek uit Asten.

 

Corian® QN verwerkers

Naast het Home Design Partner netwerk van Corian® is er ook het Qualified Network. Dit zijn interieurbouwers en toeleveranciers die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Corian®. Heeft u speciale wensen in toepassingen? Neem dan contact op met deze partners en zij zullen u uitstekende begeleiden. 

BEKIJK DE QN VERWERKERS

Exclusieve verwerking door QN partners

Corian® is een materiaal met bijzondere verwerkingsmogelijkheden. Door naadloze verlijming en thermisch vervormen van Corian® kunnen spectaculaire creaties ontstaan. Corian® maakt interieurtoepassingen waar je alleen van durft te dromen mogelijk. 

Om kwaliteit te garanderen heeft Corian® het Quality Network. Leden van het Quality Network zijn getraind door Corian® en hebben bewezen kwalitatief hoogwaardige projecten te kunnen realiseren. Een uitdagend ontwerp met Corian®? DE QN-partners van Corian® kunnen het aan en bieden officiële garantie op product én verwerking!

  

Corian verwerking
De Corian® QN verwerkers tijdens de jaarlijkse QN meeting. 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×