Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Architect@Work: Polyrey en Corian® by Leeuwerik 

Polyrey Stand 49

Leeuwerik zal aanwezig zijn op het middelpunt van architectuur. 12 & 13 september zullen de nieuwe innovaties van Corian® en Polyrey gepresenteerd worden tijdens Architect@Work in Ahoy Rotterdam. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan met registratiecode 80113.

Meld je aan voor Architect@Work

Op respectievelijk stand 51 en stand 49 worden de bijzondere designs en eigenschappen van Corian® Resilience Technology en Prima & Onyx getoond. Polyrey zal schitteren met de actieve bacteriedodende “Sanitized” oppervlakken, zwarte en witte panelen van Monochrom Vibration en de unieke Touch anti-fingerprint structuren.

Corian stand 51

Corian® Resilience Technology

Corian® heeft met Resilience Technology vier nieuwe designs ontwikkeld met bijzondere impactkwaliteiten. Corian® met Resilience Technology is minder gevoelig voor schade door dagelijks gebruik. Het oppervlak is krasvast en makkelijk schoon te maken. Rode wijn, watervaste stift en inkt kunnen zonder veel moeite verwijderd worden. Hierdoor is Corian® Resilience Technology zeer geschikt voor commerciële en openbare ruimtes.

Meer informatie

Corian Resilience Technology

Corian Prima & ONyx

Corian® Prima & Onyx

De nieuwe Prima en Onyx designs van Corian® zijn een verleiding voor het oog. De schoonheid van vlammen en natuursteen gecombineerd met lichtdoorlatendheid duwt deze nieuwe esthetiek buiten de grenzen van een gewoon ontwerp. Tien verschillende kleuren belichamen onze stemming en emoties en creëren een rijk gekleurd patroon dat inspireert.

Meer informatie

Polyrey ‘Sanitized’ actief-bacteriedodend!

Ga voor gezondheid en kies Polyrey! Inspirerende designs met bijzondere oppervlaktestructuren. Polyrey biedt een topcollectie HPL, decorspaanplaat/MDF en compactpanelen van 188 decoren in kleurkoppeling, allen met actief bacteriedodende eigenschappen. Sanitized® is een actieve bescherming op basis van zilverionen. Deze actieve zilverionen zijn als onderdeel van het productieproces door en door in de panelen verwerkt. Hierdoor is alles van Polyrey de gehele levensduur antibacterieel beschermd.

Meer informatie

Polyrey Sanitized

Polyrey Monochrom Callacata

Polyrey Monochrom Vibration

Voor een reis tussen schaduw en licht. Polyrey Monochrom is een bijzondere collectie van door en door gekleurde zwarte en witte panelen. Met de kracht van de elementen als inspiratiebron heeft Polyrey Monochrom bijzondere structuren gecreëerd. Witte oppervlakken die doen denken aan gebergtes of een unieke donkerblauwe houtsoort met hoogglans sieren deze collectie. Verdwaal in het intense zwart en wit van Monochrom Vibration.

Meer informatie

Polyrey Touch

Nooit eerder vertoond! Structuur mét anti-fingerprinteffect! Polyrey brengt met Touch Linimat een bijzonder gelijnd effect en met Touch Roche een steenstructuur waar vingerafdrukken geen schijn van kans maken. Structuren met een diep mat karakter die licht absorberen en beleving naar voren brengen.

Meer informatie

Polyrey Touch

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×