Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Plaatmateriaal voor buiten

ARPA Building Grade  zijn massieve HPL panelen die speciaal ontwikkeld zijn voor buitentoepassingen. De panelen zijn tweezijdig voorzien van decorfolie, zijn weersbestendig en kleurvast. Het plaatmateriaal bestaat uit een kern van met phenol beharste folies en is aan de oppervlakte voorzien van melamine-folie. Door deze eigenschappen zijn de ARPA Building Grade  panelen geschikt voor decoratieve en vochtwerende gevelbekleding.

Toepassingen Arpa Building Grade

De ARPA Building Grade collectie is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen. De panelen zijn onder andere toepasbaar als: bekleding van gevels, borstweringen, tussenwanden, buitendeuren, buitenmeubelen, boeiboorden en reclameborden. Het plaatmateriaal kan zowel horizontaal als verticaal worden toegepast.

Arpa Building Grade: kwaliteit verzekerd

ARPA is een italiaans merk waarbij kwaliteit al vele jaren hoog in het vaandel staat. De ARPA Building Grade panelen worden dan ook geproduceerd onder de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.Hieraan gekoppeld wordt 10 jaar garantie  gegeven op kleurechtheid en weersinvloeden. Met ARPA Building Grade bent u verzekerd van kwaliteit!

Verder naar de producten

Eigenschappen

  • Compactplaten voor buitentoepassingen
  • Weersbestendig en kleurvast
  • Gevelbekleding
  • Speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen
Naar de decoren

Arpa Building Grade producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×