Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Iedere plaat op maat gemaakt

In onze bewerkingsafdeling hebben wij de beschikking over een moderne cnc zaag machine. Door de precieze werkwijze van onze professionals kunnen wij uw plaatmateriaal in exacte maten afleveren. Daarmee kunnen wij u tijd en moeite besparen in uw productieproces.

Full-service in plaat op maat

Leeuwerik staat voor full-service in plaatmateriaal. Dit doen wij door gebruik te maken van onze specialismen in materiaal en bewerking. CNC zagen, frezen en kantverlijming kunnen wij moeiteloos voor u regelen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op. 

Vele mogelijkheden voor bewerking

Naast CNC zagen hebben wij nog meerdere bewerkingsmogelijkheden. Zo staan wij ook open voor CNC freeswerk en kantverlijming. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken leveren wij de finishing touch die uw materiaal nodig heeft. Wij gaan snel en zorgvuldig te werk en garanderen tevredenheid. Naar uw voorkeur verpakken we alles op maat voorzien van uw codering.

Meerdere bewerkingsmogelijkheden

Naast CNC zagen kan Leeuwerik ook voorzien in CNC frezen en kantverlijming.

CNC FREZEN KANTVERLIJMING 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×