Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

De finishing touch in componentenproductie

De nieuwste technieken wat betreft kantverlijming zorgen voor de finishing touch in componentenproductie. Snel en zorgvuldig. Op maat verpakt en eventueel voorzien van uw codering.

Mogelijkheden voor bewerkingen

Naast kantverlijming kunt u ook uw zaag- en freeswerk bij ons onderbrengen. De nieuwste technieken in kantverlijming zorgen voor de finishing touch in componentenproductie. Snel en zorgvuldig. Op maat verpakt en eventueel voorzien van uw codering.

Vragen over onze bewerkingen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot kantverlijmingen of CNC zagen en frezen? Neem dan contact met ons op!

Contact

Voor elk decor een passende band

Speciaal voor decoratief plaatmateriaal dat verwerkt wordt in meubels, kunnen wij uw maatpanelen voorzien van kantafwerkingen met kunststof- en fineer band. Voor vrijwel ieder decor is een passende band voor de kantafwerking beschikbaar.

Wij kunnen zowel gemelamineerde panelen als gefineerde panelen voorzien van kantenband.

Gemelamineerde spaanplaat en MDF

Thermopal

Polyrey Panoprey

Meubel- en constructiepanelen

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×