Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

BLOOM: plaatmateriaal met unieke duurzame eigenschappen

Arpa Industriale presenteerde tijdens Interzum 2019 een zeer duurzame technologie: BLOOM. Deze technologie is gebaseerd op lignine om het gebruik van natuurlijke materialen te verhogen in de kern van de 28 HPL plain designs en in de nieuwe decoren van FENIX NTM. Lignine, een natuurlijk polymeer dat houtvezels bindt, is na cellulose het meest voorkomende organische materiaal op aarde. 

Deze nieuwe duurzame technologie vermindert:

  • De CO2 uitstoot met 46%
  • De hoeveelheid fenol met 50%
  • De primaire energievraag met 38%
  • De watervoetafdruk met 28%

Met de introductie van BLOOM, zijn er vier nieuwe decoren van FENIX NTM Bloom gepresenteerd: Rosso Askja, Azzurro Naxos, Giallo Kashmir en Verde Brac. 

FENIX NTM BLOOM

Vier verschillende tinten wit

Tijdens Interzum 2019 werd naast de vier nieuwe decoren in BLOOM nog een nieuwe kleur gepresenteerd: Bianco Dover. Door dit nieuwe decor bestaat de stijlvolle collectie van FENIX nu uit 27 stijlvolle decoren en heb je keuze uit vier verschillende tinten wit.

Lees meer over FENIX NTM

Bekijk de verschillende decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×