Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Corian® presenteert 19 revolutionaire designs

Corian® brengt wederom een revolutie in design en interieur. Met de natuur als inspiratiebron heeft Corian® 19 nieuwe designs ontwikkeld. De dynamische decoren van Corian® spreken tot de verbeelding en brengen nieuwe mogelijkheden voor interieurvormgeving. Laat dromen uitkomen met de nieuwe golvende, rustgevende, robuuste en lichtdoorlatende esthetieken van Corian® Design.

Nieuwe sferen van Aggregate, Terrazzo en Linear

Corian® introduceert drie nieuwe sferen in interieurontwerp. Zowel voor vooruitstrevend design als hedendaags ontwerp. Aggregate verrijkt de al populaire concrete-looks met meer visuele diepte en robuuste beweging. Terrazzo maakt de middeleeuwse vloerafwerking met marmer toegankelijk voor hedendaags design en Linear inspireert met een ongelijkmatig streeppatroon. 

Inspired by Nature: Nuwood, Onyx en Prima

Nieuw en nooit eerder vertoond! Corian® Nuwood, twee houtdessins met de unieke eigenschappen van Corian® maken de meest exclusieve effecten van houtlooks mogelijk. Corian® Prima en Onyx wekten tijdens Architect@Work al veel verbazing. Nu is deze trend in 2019 doorgezet met vier nieuwe designs die de stijl en klasse van Corian® eer aan doen.

Ontvang een persoonlijke Corian® Update

19 nieuwe vooruitstrevende designs brengen een wervelwind van stijl, klasse en inspiratie. Toe aan een persoonlijk update van de nieuwe collectie? Maak dan een afspraak met onze Corian® stijlspecialist. In een persoonlijk gesprek brengt hij de noviteiten van de nieuwe inspirerende mogelijkheden en blijft u op de hoogte van de revolutie van Corian® Design!

Vraag een bezoek aan 

Meer over Corian®

Meer informatie over Corian®? Corian® heeft nog veel meer te bieden. Er zijn ook unikleuren, marmerdecoren, diepe donkere tinten en lichtdoorlatende kleuren waar de unieke bewerkingsmogelijkheden op los kunnen worden gelaten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan snel verder!

Meer over Corian 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×