Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

De frisse lentesfeer van Leeuwerik

Heerlijk, de lente is begonnen! Een nieuw begin en een frisse start voor de natuur maar ook hét moment om het interieur te restylen. En wat past beter bij de lente dan lichte houtkleuren? Als specialist in fineer en kenner van hout presenteren wij de mooiste lentefineren. Een sfeer van bijzondere fineren en frisse kleurtinten die passen bij deze sprankelende tijd. Wat dacht u van Spring Larch, Vivid Spruce en Honey Pine uit de Nørdus-collectie? De fineervloeren van Par-ky? Of Chalk Ash en Milk Oak uit de Shinnoki-verzameling? Hiermee haalt u gegarandeerd het zonnetje in huis!

Activeer uw lentekriebels in onze 'The Veneer'-studio
Bent u op zoek naar inspiratie, informatie, overzicht en een goed advies over onze uitgebreide collectie fineer? ‘The Veneer’ - studio van Leeuwerik Plaat is een schatkamer voor menig ontwerper, architect en designer. Laat je leiden door de frisse lentesfeer van Leeuwerik 'The Veneer' en bezoek ‘The Veneer’ - studio!

Bezoek onze veneerstudio

Buiten binnen, zo doe je dat met Nørdus
Nørdus is een mooie collectie fineer die perfect past bij een Scandinavisch, tijdloos en modern interieur. Alleen het mooiste naald- en berkenhout afkomstig van verantwoorde bosbouw, is goed genoeg. Met de schoonheid van fineer fleurt Nørdus uw interieur op voor een vrolijke en elegante stijl.

De frisse decoren van Nørdus

Nordus fineren

Het leven is mooi met Par-ky
Par-ky is het aangename fineerparket verkrijgbaar in vele kleuren, formaten en stijlen. Zo veelsoortig en vrolijk als de ontluikende natuur, zo uiteenlopend zijn de mogelijkheden met Par-ky. ‘Home is not a place... it’s a feeling’, zeggen ze bij Par-ky. Mee eens? Laat u inspireren door de prachtige brochure boordevol tips om uw interieur te laten stralen. 

Laat je inspireren

Leeuwerik brengt pastel met pit
Met pastel breng je warme, zachte en stoere kleuren in huis. Van mintgroen tot lila, van ijsblauw tot fris roze, van crème tot abricot. Een combinatie van deze poederige kleuren met de fineren van Shinnoki en Nørdus en de vloeren van Par-ky brengt de vrolijke lentesfeer. Vraag ons gratis monstermateriaal aan en ontdek zelf hoe mooi en krachtig de combi fineer en pastel kan zijn. Geef uw huis pit met onze frisse fineren en pasteltinten.

Stel jouw moodboard samen

Fineer en pastel

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×