Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

De miljoenste plaat!

Woensdag 11 september is de miljoenste plaat gepickt! Deze bijzondere mijlpaal hebben wij samen met jullie gevierd door iedereen die deze dag een bestelling heeft geplaatst, te trakteren op een heerlijke taart. De miljoenste plaat is gepickt voor Gebr. Smits Keuken en Interieurbouw! Wij zijn bij hen langsgegaan om hen te feliciteren met deze bijzondere plaat.

Miljoenste plaat

Geautomatiseerd pickproces

Het is alweer vijf jaar geleden dat wij naar ons huidige pand aan de Achtseweg Noord verhuisd zijn. Sindsdien is het pickproces volledig geautomatiseerd en zijn we gaan werken met robots. Met deze robots ontzien we onze vakmensen in het zware tilwerk. Nu vijf jaar later heeft onze robot de miljoenste plaat gepickt! Een mijlpaal waar we bij Leeuwerik trots op zijn!

 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×