Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Een nieuwe special in de collectie fineer

Onze collectie fineer breiden wij uit met de Querkus Vintage Intense-lijn. Deze lijn is door de sterk verweerde uitstraling een prachtige toevoeging aan de al populaire Vintage-reeks. Het hout heeft een diep uitgesleten structuur waardoor het lijkt alsof het hout een lang verleden in de woestenij kent. Voorheen was deze diepe structuur enkel mogelijk met massief hout, maar nu biedt het ook mogelijkheden voor fineer. 

Verkrijgbaar in drie varianten

Querkus Vintage Intense is verkrijgbaar in drie kleuren: Hoboken, Harlem en Baltimore. Al deze designs geven een unieke uitstraling en sfeer aan je interieur.

Bekijk de verschillende designs  

Hout met een bijzondere historie

De Vintage Intense-lijn is onderdeel van de Vintage reeks. In deze reeks krijgen oude materialen die bijvoorbeeld gebruikt zijn als constructiehout, een nieuw leven. Naast Oak Vintage Intense kent deze Vintage reeks ook Oak Vintage Retro en Oak Vintage Original. Deze collecties, waarin respect, ambacht en kwaliteit centraal staan, kennen dezelfde designs, maar zijn minder ruw en doorleefd dan Querkus Vintage Intense.

Oak Vintage Retro

Oak Vintage Original

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×