Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Een unieke presentatie van Corian® Design op Design District

Van woensdag 5 juni tot en met vrijdag 7 juni vond u onze designstand op Design District, waar wij onze presentatie van Corian® Design toonden. Het unieke keukenontwerp ontworpen door Monique van der Reijden en gemaakt door Leeuwerik en Bone Solid, lijkt te zijn gemaakt uit één sculpturaal blok marmer. Maar het keukeneiland is gemaakt van Corian® dat slijtvast, vormbaar, zeer sterk en niet poreus is.

Corian® nam de aanwezige architecten en designers mee in de nieuwste trend Organic Rocks. In onze designstand ontdekten zij hoe Corian® past in de vooruitstrevende interieurvormgeving van Monique van der Reijden. Hierin staan de natuurlijke optieken centraal, die aansluiten bij het duurzame interieur tijdperk. Op zoek naar meer inspiratie? Lees het volledige trendverhaal van Organic Rocks.

Lees hier de trendblog 

In onze designstand is dit bijzondere keukenontwerp gepresenteerd samen met een wastafel van Cora Oblique® gemaakt door Cora Techniek. De stand werd gecomplementeerd met designelementen van Sjartec, zoals een spiegel van Agape en een kraan van Watermark, gecombineerd met enkele accessoires van Just Haasnoot. 

Daarnaast maakten de designers en architecten kennis met 19 nieuwe designs van Corian®, waarin stijl en klasse van het hoogste niveau samenkomen. Deze inspirerende designs vindt u terug in het nieuwe Corian® Magazine, waarin u verrast wordt door de meest exclusieve interieurelementen. Wilt u zelf de nieuwste trends ontdekken? Vraag dan het Corian® Inspiration Magazine aan en ontdek de vele nieuwe mogelijkheden voor interieurvormgeving.

VRAAG HET INSPIRATIEMAGAZINE AAN 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×