Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Erkend verwerkers van Corian® enthousiast over nieuwe designs

Donderdag 16 mei werden de 19 nieuwe designs op groot formaat gepresenteerd aan de erkend verwerkers van Corian®. Verschillende vertegenwoordigers van Corian® Designs uit heel Europa waren aanwezig om de erkend verwerkers uitgebreid te begeleiden over de nieuwe designs en marketingtools. Na het bekijken van de nieuwe designs op groot formaat werd er afgesloten met een heerlijke barbecue.

Corian® is als uitvinder van solid surface al meer dan 50 jaar koploper in stijl, design en kwaliteit. Met de schoonheid van Prima en Onyx designs (gepresenteerd tijdens Architect@Work 2018), de technische klasse van Resilience TechnologyTM en nu 19 nieuwe trenddesigns. Geeft Corian® interieurdesign en architectuur de middelen om verbazingwekkende interieurs te creëren.

Tijdens designpresentatie werden de nieuwe dessins buiten op groot formaat tentoongesteld. Met name de nieuwe TerrazzoAggregate en Linear oppervlakken werden goed ontvangen. Verbazingwekkend zijn de Nuwood designs. De revolutie van een houtdessin in solid surface brengt onvoorstelbare interieurmogelijkheden.

Na een afsluitend diner vertrokken de erkende Corian® verwerkers met een goed gevulde goodiebag met de nieuwste tools. Hiermee kunnen de verwerkers hun relaties weer uitstekend voorlichten en samen de mooiste projecten tot stand brengen. 

Zelf ontdekken hoe de nieuwste trends leiden tot stijlvolle interieurprojecten? Vraag nu het Corian® Inspiration Magazine aan en ontvang deze in uw brievenbus!

VRAAG HET INSPIRATIEMAGAZINE AAN   

Wie zijn de erkende verwerkers?
Het Quality Network bestaat uit bedrijven – industriële partners van Corian® – die klanten, architecten, ontwerpers en industrieën kunnen helpen om de grootst mogelijke waarde uit de prestatie en eigenschappen van Corian® Design te halen.

De leden van dit netwerk zijn getraind door specialisten en technici van Corian®, hun vaardigheden worden regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd door Corian®.

Leden van het “Corian® Quality Network” hebben de meest recente training en kennis gekregen over uitvoering en installatie. Ze zijn gewend om complexe taken aan te pakken en werken met bedrijven die worden gesteund door de kennis van Corian® en waarvan de creaties en installaties zijn verbonden aan een officiële tienjarige garantie van Corian®.

ALLE CORIAN® QN VERWERKERS

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×