Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

FENIX inspireert tijdens Salone del Mobile

Afgelopen week was Milaan het epicentrum van design. De grootste modestad van Europa werd overspoelt met interieurontwerpers, designers, kunstenaars en vormgevers. Het stijlicoon van Italiaanse interieur, FENIX van Arpa Industriale, ontbrak uiteraard niet tijdens dit hoogstaande evenement.

3 locaties, 1 stijlvol geheel
FENIX toonde zijn klasse in design op drie stijlvolle locaties. In de historische setting van Palazzo Bovara had ELLE Decor Italia met FENIX een nieuw beeld gecreëerd van de vooruitstrevende werkomgeving. Golvende en ronde vormen werden veelvuldig gecombineerd met de matte oppervlakken van FENIX. Met de toevoeging van speciale lichteffecten ontstond een werksfeer om van te dromen.

moderne werkplek

Het dynamische duo van Les Arcanistes nam de conceptuele wereld van scheikunde en gaf het een historische touch. De tentoonstelling toonde een sterke interactie tussen materialen en elementen. FENIX was technische partner voor verschillende meubels en wandbekledingen. Zowel FENIX NTA als FENIX NTM zijn veelvuldig toegepast.

Studio Pepe

Salone dei Tessuti stond in het teken van vakmanschap. Wanneer de beste ontwerpers, kunstenaars en architecten in contact komen met vakmensen van het hoogste niveau ontstaan prachtige creaties. Een selectie van Arpa HPL en FENIX bracht verbazingwekkende en kleurrijke displays die interieurontwerpers inspireerden.

Copertina

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×