Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Leeuwerik Academy Online

Door het coronavirus komen alle workshops van de Leeuwerik Academy in deze periode te vervallen. Maar om toch van elkaar te blijven leren, bieden we de Leeuwerik Academy Online aan! Schrijf jezelf in voor een workshop Basismaterialen, Fineer & Oliën of Corian®.

In de workshops vertellen we je alles over onze materialen. Je wordt ingedeeld in kleine groepjes waardoor er een interactieve workshop ontstaat en er de mogelijkheid is tot het stellen van vragen.

Ben je geïnteresseerd in een online workshop waarin je van alles leert over basismaterialen, fineer of Corian? Schrijf je dan in via onderstaande button. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om meer te vertellen over de workshops en voor het plannen van een datum. 

Schrijf je in voor een workshop 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×