Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Leeuwerik tijdens de Dutch Design Week

Dit jaar staat Eindhoven van 19 tot en met 27 oktober in het teken van de Dutch Design Week. Leeuwerik is verbonden met dit design evenement. Onze materialen maken het mogelijk voor architecten en designers om hun ideeën te realiseren. Wij mogen nog niet al te veel prijsgeven, maar zetten graag een paar hotspots op een rij waar je zeker langs moet gaan.

Laat je verbazen door de tentoonstelling van Elle Decoration

Een hotspot die je niet mag missen is de tentoonstelling van Elle Decoration. Trendwatcher Monique van der Reijden is verantwoordelijk voor de selectie van het collectible design en de styling van de installatie met als thema Fluid Forces. In deze tentoonstelling wordt een op maat gemaakt object gepresenteerd, gemaakt van de nieuwe collectie Corian®. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan Strijp TQ.

Bijzondere designs bij de Graduation show

De Graduation Show van de Design Academy Eindhoven vindt dit jaar plaats in de Campina melkfabriek. Ieder jaar is deze expositie van afgestudeerden weer een van de blikvangers. Mis het daarom niet en breng een bezoek aan deze historische fabriek.

Een van de meest iconische vormen

De cirkel is een van de meest iconische vormen. Het is het symbool voor eenheid, oneindigheid en perfectie. De Dutch Invertuals dagen deze vorm uit en tonen zo hun onbeperkte aanpak. Zij geven hun persoonlijke kijk op deze vorm die eigenlijk al perfect is. Voor deze expositie moet je bij de EDHV Studio op de Fuutlaan zijn, vlakbij Eindhoven Centraal Station. 

Demonstraties met onze materialen

In Veldhoven, nabij Eindhoven, vinden de open dagen van Plano Plastics plaats. Tijdens deze dagen vinden doorlopend demonstraties met onze materialen plaats. Ontdek alles over het bewerken (sublimeren en vervormen) van Corian® en fineer in deze workshops.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×