Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Maatregelen in verband met coronavirus april

Update 18-06-2020

Wij hebben besloten om alle voorzorgsmaatregelen te verlengen tot 1 september. Dit betekent het volgende:

  • Onze accountmanagers leggen alleen in uitzonderlijke gevallen bezoeken af. Dit gaat altijd in overleg en volgens de RIVM maatregelen. Vanuit huis staan zij natuurlijk altijd voor je klaar. Je kunt jouw accountmanager telefonisch, per e-mail, via WhatsApp of via beeldbellen (Microsoft Teams, Skype, etc.) bereiken.
  • Workshops van de Leeuwerik Academy gaan in fysieke vorm niet door tot nader order. Maar online bieden wij allerlei academies, webinars en productpresentaties aan.
  • Bezoeken aan ons bedrijf zijn nog niet mogelijk.
  • De strikte voorzorgsmaatregelen voor onze chauffeurs blijven ook gelden. Zij zullen je bedrijf niet betreden en op afstand blijven van jou en je medewerkers.

Je bestellingen blijven onze chauffeurs leveren zoals je gewend bent. Je kunt jouw bestelling telefonisch, per e-mail of via het webportaal aan ons doorgeven.

 

Update 01-04-2020

Het is momenteel een spannende en moeilijke periode door het coronavirus dat Nederland in zijn greep heeft. Wij bekijken de situatie per dag en volgen de adviezen van het RIVM en de overheid nauwkeurig op, want jouw gezondheid en die van onze medewerkers is altijd het belangrijkst. Ook bij Leeuwerik nemen wij onze verantwoordelijkheid en hebben wij een aantal maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen:

  • Onze accountmanagers zullen voorlopig geen bezoeken meer afleggen. Zij staan uiteraard ook vanuit huis nog steeds voor je klaar. Je kunt jouw accountmanager telefonisch, via WhatsApp en per e-mail bereiken. Wij helpen je graag!
  • Bezoeken aan ons bedrijf zijn niet mogelijk.
  • Workshops en opleidingen van de Leeuwerik Academy gaan niet door tot nader order.
  • Onze chauffeurs zullen zich aan strikte voorzorgsmaatregelen houden en je bedrijf niet betreden. Zij zullen op afstand blijven van jou en je medewerkers. Zij vragen bij aflevering naar de naam en de geboortedatum van de ontvanger. Dit is ter vervanging van de handtekening voor ontvangst.

Wat betreft je bestellingen, deze worden geleverd door onze chauffeurs zoals je gewend bent. Zowel telefonisch, per e-mail als via het webportaal zijn wij bereikbaar en kun je jouw bestellingen aan ons doorgeven. Ook het afhalen van bestellingen is nog mogelijk. Het voorraadniveau van de producten uit ons leveringsprogramma is ruimschoots voldoende. Voor de levertijd van speciaal voor je te produceren producten, kun je contact opnemen met onze verkoop binnendienst.

Wij zullen de adviezen van het RIVM en de overheid nauwkeurig opvolgen en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Op deze manier garanderen we de continuïteit zoveel als mogelijk, zonder dat deze maatregelen nadelige gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering of productiviteit.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×