Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Ontdek de designs van de Premium Wooden Spirit Selection van Resopal

Samen met Resopal presenteren wij de Premium Wooden Spirit Selection. Deze decorcollectie kent een natuurlijke uitstraling door het gezandstraald oppervlak. De houtstructuur wordt gekenmerkt door diepe groeven, wat een bijzonder 3D-effect creëert. Allerlei bijzondere interieurontwerpen zijn mogelijk door deze WS-structuur te combineren met jouw favoriete kleur.

Ervaar zelf de bijzondere combinaties

Wil je zelf de verschillende combinaties van structuur en kleur ontdekken? Vraag dan gratis de WS-waaier aan en heb de decoren altijd bij de hand. Van een klassieke donkere kleur tot aan een opvallende frisse, je vindt verschillende combinaties in deze waaier.  

Vraag de WS-waaier aan  

Een van de meest actuele texturen van nu

Deze ribbelstructuur is een van de meest actuele texturen van nu en past uitstekend in de laatste trend Ribbel Rush. Deze organische structuur in tien trendkleuren geeft een nieuwe dimensie aan ieder interieur. Benieuwd naar deze trend? Lees dan het volledige trendverhaal van Ribbel Rush.

Lees hier het trendblog  

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×