Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Polyrey Premium Woods Selection

Zie dessins, voel texturen en ervaar luxe. Leeuwerik presenteert de Premium Woods Selection van Polyrey. Elegante houtdecoren met de meest realistische oppervlaktestructuren brengen stijlvolle designmogelijkheden voor interieurvormgeving. De combinatie van kleur en beleving in Polyrey HPL en decorspaanplaat maakt hoogstaand ontwerp toegankelijk voor iedereen. 

Van klassiek eiken tot exclusief banyan
Polyrey staat voor exclusief design. Dat blijkt uit het unieke aanbod in de Premium Woods. Naast klassieke houtsoorten zoals eiken en noten brengt Polyrey ook de zeldzame dessins van banyan en essen. Speciaal voor u hebben wij de design-waaier ontwikkeld zodat u deze trendselectie makkelijk bij de hand kunt nemen. 

Vraag de woods-waaier aan

De exclusieve houtdesigns altijd bij de hand hebben? Met de nieuwe Premium Woods waaier  heeft u een duidelijk overzicht van de exclusieve designs die Leeuwerik in Polyrey HPL en decorspaanplaat op voorraad heeft. Snel en makkelijk de mooiste houtdessins met levensechte oppervlaktestructuren vinden? Vraag dan direct de waaier aan!

Vraag de woods waaier aan

100 houtdesigns in kleurkoppeling

De trendselectie van Premium Woods is slechts het topje van de ijsberg. Polyrey biedt 100 houtdesigns in kleurkoppeling met HPL en decorspaanplaat. Hier vindt u ongetwijfeld de geschikte houtsoort voor uw project. Vraag gratis stalen aan op onze website! 

Bekijk alle houtdecoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×