Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Nieuw in onze collectie: Tmatt!

Tmatt is nieuw in onze collectie! Tmatt is bijzonder plaatmateriaal met een extreem mat uiterlijk. Doordat dit matte uiterlijk gecombineerd wordt met zachte decoren, geeft dit materiaal aan ieder interieur een zachte, elegante en warme uitstraling. 

De unieke eigenschappen van Tmatt

Tmatt verrast door zijn unieke eigenschappen. Een van de opvallendste is de hoge krasbestendigheid tot 16 Newton! Ook is het oppervlak zelfherstellend met warmte en maken vingerafdrukken geen schijn van kans. Het oppervlak kent daarnaast een zeer duurzame afwerking voor verschillende omgevingen en het geeft warmte af. Die warmte maakt Tmatt een fijn materiaal om aan te raken.

Eigenschappen Tmatt

Verkrijgbaar in twaalf matte decoren

Dit nieuwe materiaal is verkrijgbaar in twaalf matte decoren. Van verschillende tonen wit tot frisse kleuren als terracotta en van donkere decoren tot een elegante houtlook. Het kleurenaanbod van Tmatt is erg divers! Het zijn allemaal decoren die gekenmerkt worden door het extreem matte uiterlijk.

Bekijk de verschillende decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×