Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Berken beton multiplex

Berken beton multiplex is opgebouwd uit kruislinks verlijmde berkenfineren, waarbij beide deklagen zijn voorzien van een 120 grams donkerbruine phenolcoating. Door de vlakheid/hardheid geeft de plaat een glad/strak betonoppervlak.


Toepassingen berken betonmultiplex

Berken beton multiplex is ontwikkeld voor betonbekisting. Dankzij de uiterlijke kenmerken wordt berken betonmultiplex ook voor andere toepassingen gebruikt waaronder speeltoestellen en meubilair.

Berken beton multiplex donkere film

Berken betonmultiplex producten

Goed te weten

Verwerken betontriplex

Let er bij de verwerking van betontriplex op dat u de plaatranden goed gesloten afwerkt. Let op eventuele fineerfouten, overlaps of gaps. Verschillende coatings op plaatvlakken? Kies de juiste betonzijde. Bevestigingen: slotbouten niet te vast! Schroeven (voorboren) iets boven plaatvlak. Verzonken schroeven min. 2 mm. dieper en afdichten met staalplamuur of epoxy.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×