Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

ARAUCO Floor is gemaakt van Chileens Radiate Pine en afkomstig uit speciaal aangelegde plantages. De Radiate Pine is een boom die zijn oorsprong kent in Californië en later ook geïntroduceerd is in Chili. Dankzij de gunstige klimaatomstandigheden van dit land heeft de boom een enorme groei meegemaakt. Van deze bomen maakt ARAUCO kwalitatief en sterk constructie multiplex. Tevens is dit multiplex toepasbaar voor o.a. wanden, vloeren, daken, verpakkingen en afscheidingen.

Duurzaamheid

ARAUCO is de leider op het gebied van duurzame bosproducten. Het hout en houtvezel dat wordt gebruikt in de producten van ARAUCO komen van gecertificeerde, duurzaam onderhouden bosgebieden in Chili, Brazilië, Argentinië en Uruguay. Voor de productie van ARAUCO plaatmateriaal worden geen inheems boshout of genetisch aangepaste bomen gebruikt.

Aurauco floor

Aurauco floor product variaties

Dikte Afmeting Naam
18 mm 244 x 122 cm Arauco Floor B/C

Chili pine constructie multiplex producten

Goed te weten

Multiplex groter dan 305 x 153 cm

U kunt ook bij ons terecht voor multiplex met afmetingen groter dan 305 x 153 cm. Informeer telefonisch of per mail naar de mogelijkheden!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×