Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Een lakboardplaat bestaat, net als hardboard, uit geperste uit geperste houtvezels en wordt fabrieksmatig eenzijdig voorzien van een witte laklaag. Het lakboard kan in diverse toepassingen dienen als afwerkplaat. Lakboard vindt zijn toepassing in de meubel- en interieurbouw.

Een lakboardplaat bestaat, net als hardboard, uit geperste uit geperste houtvezels en wordt fabrieksmatig eenzijdig voorzien van een witte laklaag. Het lakboard kan in diversie toepassingen dienen als afwerkplaat. Lakboard vindt zijn toepassing in de meubel- en interieurbouw.

Lakboard wit 3 mm 244 x 122 cm

Bruto prijs: € 4,60 per m2
Verlijming: P3 volgens norm EN 622-2

Lakboard wit product variaties

Dikte Afmeting Naam
3 mm 244 x 122 cm Lakboard wit

Hardboard/zachtboard/lakboard producten

Goed te weten

Acclimatiseren

Wanneer u platen toepast in een ruimte met een ander klimaat dan in de ruimte waar ze waren opgeslagen (bijv. nieuwbouw woning met een relatieve hoge luchtvochtigheid), dan moeten ze gedurende enige tijd in deze ruimte worden opgeslagen om te acclimatiseren.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×