Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Luxboard A-QA is een product geproduceerd door Luxpanel in samenwerking met Quiet Acoustics. Quiet Acoustics combineert gecertificeerde, resonerende lichtgewicht panelen om hoge en lage frequenties, die ondere andere hartziekten, stress, vermoeidheid en gehoorschade kunnen veroorzaken, tegen te houden. 

Luxboard A-QA is het eerste lichtgewicht product dat zo goed lage frequenties tegen kan houden. Dit was voorheen alleen maar mogelijk met dikke en zware platen. Luxboard A-QA is gemaakt van aluminium zonder vezels, maar wel lichtgewicht, slijtagevrij en robuust. 

De dikte van Luxboard A-QA is 40 mm. De breedte van de panelen is 1500 mm, de lengte kan variëren tot 15 000 mm. Zie de technische info voor meer specifieke informatie over dit product. 

Luxboard A-QA, akoestieke panelen

Luxboard A-QA, akoestieke panelen product variaties

Dikte Afmeting Naam

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×