Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Onze MDF lakdraagfolie is een geperste vezelplaat die aan twee zijde voorzien is van een gladde lakdragende coating. Deze coating is slijtvast en schokbestendig en misschien wel het grootste voordeel, hij is schilderklaar. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard wanneer deze MDF wordt afgewerkt. 

Afmetingen en prijzen

Wij hebben drie varianten MDF lakdraagfolie.

2-zijdig lakdraagfolie Vochtwerend met lakdraagfolie 

Topan met GF02

Toepassingen MDF met lakdraagfolie 

De MDF met lakdraagfolie is geschikt voor toepassing in de interieurbouw en meubelindustrie. Deze MDF hoeft niet te worden gegrond en geeft na het lakken een beter eindresultaat. Bij het aflakken moet er wel rekening worden gehouden met de zaag- en freeskanten. Deze moeten zorgvuldig worden behandeld met sealer om zo verschil in glansgraad te voorkomen.  

Vochtwerende MDF 

MDF met lakdraagfolie is ook geschikt met vochtwerende afwerking. Hierdoor is deze geschikt voor buitentoepassingen.

Bekijk afmetingen en prijzen

PEFC gecertificeerd 

De MDF met lakdraagfolie die wij leveren is PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. 

Verder naar de producten

Eigenschappen MDF met lakdraagfolie

  • Slijtvast en schokbestendig
  • Diktes variërend tussen 9 en 28 mm
  • Diverse afmetingen beschikbaar
  • Schilderklaar
  • Geschikt voor interieurbouw en meubelindustrie
  • PEFC gecertificeerd
  • Beschikbaar in vochtwerende kwaliteit
  • Verkrijgbaar met diepfreeskwaliteit

Vraag stalen aan

Speciaal ontwikkeld voor hoogglans

Speciaal ontwikkeld om een hoogglans resultaat te krijgen MDF Topan met lakdraagfolie GF02. Deze MDF is aan twee zijden voorzien van kwaliteitsfolie voor hoogwaardige lakafwerking. 

MDF Topan GF02

Goed te weten

Opslaan van plaatmaterialen

Opslag dient plaats te vinden op een droge en vlakke ondergrond in een ruimte waar weer en wind geen invloed hebben op het plaatmateriaal. Als men de platen op balkjes legt dan een h.o.h. afstand van 600 mm aanhouden en de platen niet hoger dan 1,00 m opstapelen.

Stapelt men meerdere pakketten op elkaar dan moeten de balkjes recht boven elkaar gestapeld worden. Doet men dit niet dan loopt men kans dat de platen gaan doorbuigen en krom gaan staan, waardoor ze moeilijker te verwerken zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×