Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


MDF met witte lakdraagfolie

MDF lakdraagfolie is een geperste vezelplaat, aan twee zijden voorzien van een witte gladde lakdragende coating. De schilderklare coating is slijtvast en schokbestendig. De laklaag bespaart in de afwerking heel wat tijd.


Toepassen MDF met lakdraagfolie

MDF met lakdraagfolie is geschikt voor toepassing in interieurbouw en meubelindustrie. MDF lakdraagfolie hoeft niet te worden gegrond en geeft na het lakken een beter eindresultaat. Voor het aflakken moeten de zaag- en freeskanten zorgvuldig behandeld worden met sealer om verschil in glansgraad te voorkomen.

MDF lakdraagfolie vochtwerend

MDF lakdraagfolie vochtwerend product variaties

Goed te weten

Opslaan van plaatmaterialen

Opslag dient plaats te vinden op een droge en vlakke ondergrond in een ruimte waar weer en wind geen invloed hebben op het plaatmateriaal. Als men de platen op balkjes legt dan een h.o.h. afstand van 600 mm aanhouden en de platen niet hoger dan 1,00 m opstapelen.

Stapelt men meerdere pakketten op elkaar dan moeten de balkjes recht boven elkaar gestapeld worden. Doet men dit niet dan loopt men kans dat de platen gaan doorbuigen en krom gaan staan, waardoor ze moeilijker te verwerken zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×