Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


MDF Topan met 2-zijdig lakdraagfolie GF02

Ons MDF Topan met tweezijdig lakdraagfolie GF02 is een diepfreeskwaliteit MDF met een hoge densiteit. Het MDF is aan twee zijden voorzien van een gladde witte melamine coating. De schilderklare coating is slijtvast en schokbestendig, en bespaart de afwerker heel wat schilderwerk. De zaag- en freeskanten zijn goed glad af te werken.


Toepassen MDF Topan lakdraagfolie GF02

MDF Topan GF02 met lakdraagfolie is geschikt voor hoogwaardige lakafwerkingen, waaronder hoogglans.

Mdf lakdraagfolie GF02 is een geperste vezelplaat, aan twee zijden voorzien van een extra gladde lakdraag coating. Het Mdf zelf heeft een zwaardere persing van 780 kg per m3. Mdf lakdraagfolie GF02 is ontwikkeld voor hoogwaardig lakwerk zoals hoogglans.

MDF lakdraagfolie wit GF02 16 mm 280 x 207 cm

Bruto prijs: € 14,89 per m2
Op voorraad
Aanvulling: Densiteit: 780 kg m3

Keurmerk

Goed te weten

Opslaan van plaatmaterialen

Opslag dient plaats te vinden op een droge en vlakke ondergrond in een ruimte waar weer en wind geen invloed hebben op het plaatmateriaal. Als men de platen op balkjes legt dan een h.o.h. afstand van 600 mm aanhouden en de platen niet hoger dan 1,00 m opstapelen.

Stapelt men meerdere pakketten op elkaar dan moeten de balkjes recht boven elkaar gestapeld worden. Doet men dit niet dan loopt men kans dat de platen gaan doorbuigen en krom gaan staan, waardoor ze moeilijker te verwerken zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×