Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


MDF Medite brandvertragend

Mdf Medite brandvertragend verlijmd is een plaat die geschikt is voor toepassingen waar een lage brandvoortplanting en rookproductie wordt geëist.

VRAAG STALEN AAN

Meer informatie? Bekijk de brochure.

Mdf Medite brandwerend is een rode plaat die geschikt is voor toepassingen waar een lage brandvoortplanting en rookproductie wordt geëist.

MDF Medite 12 mm 305 x 122 cm

Bruto prijs: € 20,89 per m2
Op voorraad
Vocht/vuurwerekend: FR

Keurmerk

MDF Medite brandvertragend product variaties

Goed te weten

Opslaan van plaatmaterialen

Opslag dient plaats te vinden op een droge en vlakke ondergrond in een ruimte waar weer en wind geen invloed hebben op het plaatmateriaal. Als men de platen op balkjes legt dan een h.o.h. afstand van 600 mm aanhouden en de platen niet hoger dan 1,00 m opstapelen.

Stapelt men meerdere pakketten op elkaar dan moeten de balkjes recht boven elkaar gestapeld worden. Doet men dit niet dan loopt men kans dat de platen gaan doorbuigen en krom gaan staan, waardoor ze moeilijker te verwerken zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×