Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Stabiplex sandwichpanelen licht, sterk en stabiel

Een stabiele plaat met een erg laag gewicht. Het lichte gewicht van Stabiplex wordt bewerkstelligd door de falcata, vuren of polystyrol kern. Dit maakt het Stabiplex enorm licht, sterk en stabiel. Stabiplex is verkrijgbaar in extra grote afmetingen. Standaard 560 x 207 cm.

Verder naar de producten

Soorten stabiplex

Wij hebben drie soorten stabiplex. Allen verkrijgbaar in 560 x 207 cm. 

Falcata kern en Ceiba dek

falcata kern en HDF dek

Monstermateriaal

Vraag stalen aan

Goed te weten

Zagen zonder problemen

Het bewerken van plaatmateriaal moet met goed en scherp gereedschap gebeuren. Gebruik voor het zagen een fijngetande handzaag, met minimaal 7 tanden per inch (25 mm) of een fijngetand hardmetalen cirkelzaagblad. Laat bij het gebruik van een handcirkelzaag de tanden 10 tot 15 mm door het plaatoppervlak steken.

Let er op dat bij het zagen de plaat goed ondersteund is. Bij een slechte ondersteuning gaat de plaat door het zagen trillen waardoor de kans groot is dat er spaanders of splinters uitbreken.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×