Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Wisaplex, WBP verlijmd en lichtgewicht

Wisaplex is in vele opzichten een perfect plaatmateriaal. Het is WBP verlijmd en licht van gewicht dankzij het gebruik van vuren binnenlagen in combinatie met berken dekfineren. Dankzij het harde en gladde oppervlak van de berken dekfineren is het goed schilderbaar en te beplakken met HPL en/of fineer.

Toepassingen Wisaplex

Wisaplex is uitermate geschikt voor interieur constructie- en aftimmerwerk.

Bekijk afmetingen en prijzen

Ook verkrijgbaar beplakt met HPL 

Wisaplex is ook beplakt verkrijgbaar met witte HPL, met totale diktes 17 en 19 mm en afmeting 244 x 122 cm. Klik voor prijzen op onderstaande button.

Meer informatie

Meerdere multiplexsoorten 

Leeuwerik heeft een oneindig groot assortiment aan constructieve multiplex. Naast wisaplex hebben wij onder andere ook berken, vuren, okoumé en hardwood. Benieuwd naar al onze multiplex? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk het multiplex assortiment

Verder naar de producten

Eigenschappen Wisaplex:

  • Licht van gewicht
  • Vuren binnenlaag met berken dekfineer
  • Verkrijgbaar in 9, 12 , 15 en 18 mm
  • Verkrijgbaar in 122 x 244 cm

Vraag stalen aan

Vraag meer informatie aan

Wisaplex, vuren met berken dekfineren producten

Goed te weten

Opslaan van plaatmaterialen

Opslag dient plaats te vinden op een droge en vlakke ondergrond in een ruimte waar weer en wind geen invloed hebben op het plaatmateriaal. Als men de platen op balkjes legt dan een h.o.h. afstand van 600 mm aanhouden en de platen niet hoger dan 1,00 m opstapelen.

Stapelt men meerdere pakketten op elkaar dan moeten de balkjes recht boven elkaar gestapeld worden. Doet men dit niet dan loopt men kans dat de platen gaan doorbuigen en krom gaan staan, waardoor ze moeilijker te verwerken zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×