Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Corian® heeft een serie baden. De baden van Corian® zijn van de Delight collectie. Deze zijn enkel verkrijgbaar in de Delight White. Delight White is een kleur die slechts minimaal verschil heeft met Glacier White. 

Onderstaande afbeeldingen zijn de verschillende versies van de Delightbaden. Daar is een technische tekening te downloaden waarin de verschillende afmetingen te zien zijn. 

Houd bij het vrijstaand model rekening dat u 13 centimer extra ruimte nodig heeft onder het bad. Bekijk daarvoor de technische tekening.

Technische tekening vrijstaand model

Corian® - Baden

Corian® - Baden product variaties

Corian® baden en douchebakken producten

Meer over solid surfaces

Solid surfaces hebben unieke bewerkingsmogelijkheden. De meest bijzondere is naadloos verlijmen waarbij verschillende elementen aan elkaar verbonden kunnen worden. Onder invloed van hitte kunnen de solid surface onderdelen vervormd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Meer over solid surfaces 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×