Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Speciaal productieproces verhindert het kromtrekken

De 3-lagen panelen van Alfa hebben een speciaal productieproces genoten. Hierdoor hebben ze de unieke eigenschap dat ze niet kromtrekken. Alle panelen zijn op maat gemaakt en los van elkaar en gekalibreerd voordat ze verlijmd worden. Dit zorgt ervoor dat het hout niet kromtrekt, mits ze verwerkt worden volgende verwerkingsvoorschriften.

De massieve 3-lagen panelen zijn verkrijgbaar in 20  en 26 mm en verschillende afmetingen. Dit verschilt per soort. Deze zijn onder aan deze pagina te vinden. 

Benieuwd naar de decoren die beschikbaar zijn? Klik dan op onderstaande button. 

NAAR DE DECOREN

Diverse houtsoorten

De massieve panelen van Alfa worden geproduceerd in Oostenrijk. De Alfa massief houten panelen met doorgaande lamel of met gevingerlaste lamel. Op de afbeeldingen hierboven ziet u het verschil tussen deze varianten. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten, met ieder hun eigen unieke uitstraling. Geschikt voor een hoogwaardige uitstraling van ieder interieur.

Bovenstaande afbeeldingen zijn toepassingen van 1573Hout. 

Verder naar de producten

Details Alfa 3-lagen panelen 

  • A/B kwaliteit (Alfa Profidex: A kwaliteit)
  • Speciale techniek tegen kromtrekken
  • Formaldehydevrije D 3 verlijming
  • Hout vochtheidgehalte 8 %, ± 2 %
  • Voor toepassingen in interieur
  • Kanten zijn ruw gezaagd

Ontdek het gehele assortiment massief hout

Massief hout is er in vele soorten en maten. Naast het deze 3-lagen panelen hebben wij nog meer bijzondere varianten, zoals panelen met doorgaande of vingerlas lamel. Ook bijzonder: Alfa Altholz, massieve panelen met de oude robuuste uitstraling. 

BEKIJK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

Naar de decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×