Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Alouette Puur Gloss hoogglans panelen 

Alouette Puur Gloss zijn panelen met een ongekend hoge glansgraad. Dit komt door een gepatenteerde techniek die alleen op deze panelen wordt toegepast. Naast deze hoogglans panelen uitzonderlijk mooi glanzen, zijn ze ook nog krasbestendig en constant. Leeuwerik is exclusief leverancier van Alouette Puur Gloss.  

Hoogglans panelen met gepatenteerde coating 

Alouette Puur Gloss panelen zijn in principe MDF platen met een melamine toplaag. Over deze toplaag wordt een gepatenteerde coating aangebracht waardoor het de waanzinnig mooie glansgraad geef. Combineer deze eigenschap met de kras- en UV bestendigheid, kleurvastheid en constantheid van Alouette en je hebt de ideale hoogglans plaat. 

Podia genieten van de hoogglans panelen 

De hoogglans panelen van Alouette Puur Gloss blijken zeer geschikt te zijn voor podia. In combinatie met de lichtshow die er vaak bij gegeven wordt glans het podium uitermate goed mee.  

Alouette Puur Gloss wordt vaker gebruikt voor podiumtoepassingen in de televisiewereld. Zowel nationale als internationale tv-shows hebben al kennis gemaakt met onze unieke panelen.  

Hoogglans panelen op maat gemaakt 

Bij Leeuwerik beschikken we over een eigen bewerkingsafdeling. Heeft u het druk in het productieproces? Dan kunnen wij een deel uit handen nemen. Onze bewerkingsafdeling beschikt over CNC zagen, frezen en kantverlijming. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op onze bewerkingspagina.

Bewerkingen

Verder naar de producten

Alouette Puur Gloss producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×