Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Arpa ATHLON is een collectie decoratief volkern HPL. Arpa ATHLON is zeer slag-, stoot-, kras- en slijtvast plaatmateriaal en wordt niet aangetast door vocht. Dankzij haar tweezijdige decoratieve oppervlak, is ATHLON zeer geschikt voor interieur toepassingen die aan de hoogste duurzaamheidseisen moeten voldoen. Denkt u hierbij aan toepassingen in laboratoria, gezondheidszorg, winkels en keukens. ATHLON is beschikbaar in 2 afmetingen en 4 diktes. U heeft de keuze uit een enorme range decors en structuren. Bekijk hier de decoren van de gehele ATHLON collectie. 

Bekijk diktes en afmetingen

Kenmerken van ARPA ATHLON

Arpa ATHLON solid HPL is robuust, stabiel en duurzaam. ARPA ATHLON panelen hebben geen additionele oppervlakte bescherming nodig. Het gesloten oppervlak geeft vuil geen kans en maakt de panelen eenvoudig te reinigen. De decoratieve panelen zijn beschikbaar in twee brandveiligheid gradaties: de standaard gradatie (Euroklasse C) en een gradatie met hogere brandwerendheidsgraad (FR - Euroklasse B).

Nieuw! De revolutionaire Arpa Losa finish 

Arpa Industriale presenteert de nieuwe Losa finish. Eén van de nieuwste structuren die de collectie rijk is. In deze structuur is Arpa erin geslaagd om de kenmerken van Leisteen toe te voegen aan HPL. Deze structuur heeft een ongekend natuurlijk effect en dieptewerking. Het kan zowel horizontaal als verticaal worden toegepast. De Losa finish is niet in alle decoren beschikbaar. Deze is verkrijgbaar in de diktes 8 mm, 10 mm en 12 mm.  

Meer over Arpa Losa

De Losa finish is in mei tijdens Interzum nog beloond met een Interzum Award voor hoge productkwaliteit. 

Combinatie met de gehele ARPA collectie

De ARPA ATHLON panelen zijn perfect te combineren met items uit andere ARPA collecties. Leeuwerik heeft een groot deel van de ATHLON collectie op voorraad. De overige decors zijn op bestelling binnen 4 weken leverbaar. Op de Leeuwerik website vindt u alle afmetingen, decors en de brochure.

Verder naar de producten

Eigenschappen Arpa Athlon

  • Stevig en robuust
  • Hoge brandwerendheid op aanvraag
    (FR - Euroklasse B)
  • Eenvoudig te reinigen
  • Voldoet aan de hoge duurzaamheidseisen
  • Diktes variërend tussen 3 mm en 15 mm
  • Verkrijgbaar in 305 x 130 cm en 430 x 185 cm
Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

ARPA ATHLON producten

Goed te weten

De Leeuwerik decorenzoeker

De Leeuwerik decorenzoeker op deze website biedt een overzicht van de decoren uit al onze decoratieve collecties. Bekijk ze per merk, categorie en vraag direct een staal aan!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×