Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


De HPL collectie van Arpa For You

Arpa For You is een HPL collectie die bestaat uit maar liefst 311 decors. Een brede range aan kleuren en structuren geeft u alle bewegingsvrijheid. Over levertijd hoeft u zich geen zorgen te maken. We leveren de Arpa For You collectie direct uit onze voorraad.

Arpa en haar focus op plaattechniek

Arpa legt haar focus, al vanaf haar oprichting in 1954, op plaattechniek. Vijftig jaar van investeren in onderzoek en technologie heeft Arpa een reputatie van grote betrouwbaarheid opgeleverd. De For You HPL collectie bestaat uit decoratieve panelen van hoge technologische kwaliteit. Geschikt voor de meest diverse interieurtoepassingen. Het HPL wordt geproduceerd in de 150.000 m2 grote fabriek in Bra, Italië.

Nieuw! De revolutionaire Arpa Losa finish 

De 3D-beleving van leisteen in uw interieur

Arpa Industriale presenteert de nieuwe Losa finish. Eén van de nieuwste structuren die de collectie rijk is. In deze structuur is Arpa erin geslaagd om de kenmerken van Leisteen toe te voegen aan HPL. Deze structuur heeft een ongekend natuurlijk effect en dieptewerking. Het kan zowel horizontaal als verticaal worden toegepast. De Losa finish is niet in alle decoren beschikbaar. Deze is verkrijgbaar in de diktes 0,7 mm, 1 mm en 1,2 mm.  

Meer over Arpa Losa

De Losa finish is in mei tijdens Interzum nog beloond met een Interzum Award voor hoge productkwaliteit. 

Decoratief plaatmateriaal met Italiaans design 

Naast de focus op plaattechniek herbergt de For You HPL collectie ook een hoge mate aan creativiteit en aandacht voor design. Een fijne erfenis die de Italiaanse wortels van Arpa met zich meebrengen.

Verder naar de producten

Kenmerken van Arpa For You

  • Kras- en slijtage bestendig
  • Impact bestendig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Warmtebestendig (tot 180 C)
  • Hygiënisch
  • Geschikt voor contact met voedsel

Ontdek de Losa Finish

Naar de decoren

Goed te weten

Vingerafdrukken op HPL

Vaak zijn er vingerafdrukken en/of vetvlekken zichtbaar op donkerkleurige hpl die moeilijk te verwijderen zijn met standaard schoonmaakmiddelen. Dit is vaak simpel op te lossen door het oppervlak te reinigen met pure groene Dreft, let wel alleen met deze variant zijn er goede ervaringen. Even laten intrekken en dan met een lauw sopje afnemen.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×