Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Haal de beleving van leisteen in huis met Arpa Losa!

De makers van FENIX NTM hebben weer een nieuw revolutionair product; Arpa Losa! Arpa Losa brengt het inspirerende gevoel van leisteen in uw interieur. Nog nooit eerder is deze structuur zo levensecht gecreëerd! Maak van je interieur een gebergte!

Vraag gratis stalen aan

Een levensecht gevoel in uw interieur

We streven allemaal naar een levensechte en natuurlijke omgeving. Arpa Losa speelt hier uitmuntend op in. De combinatie van unieke kleuren, 3D-effecten en een hoek van 60 graden laat het product allerminst op plaatmateriaal lijken. Het is alsof de bergen letterlijk naar uw interieur zijn verhuisd.

Bekijk de productspecificaties

Unieke 3D effecten

De Arpa Losa structuur bevat ongekend veel diepte. In dit bijzondere materiaal zijn maar liefst 12 verschillende niveaus opgenomen. Hierdoor ontstaat er een uniek 3D-effect in het oppervlak waardoor het niet alleen levensecht uitziet, maar ook zo aanvoelt.

Een structuur onder een hoek van 60 graden

Normaal gesproken is een structuur horizontaal of verticaal toegepast. Niet bij Arpa Losa! Arpa Losa heeft een hoek van 60 graden. Hiermee wordt het unieke effect van leisteen geëvenaard. Het gaat verder dan standaard panelen die in uw interieur worden verwerkt. Het geeft net dat extra effect dat nodig is voor een verbluffend resultaat.

Meteen beloond met een Interzum Award

Arpa Losa werd gepresenteerd tijdens Interzum in Duitsland. Daar werd meteen ontdek dat deze structuur zeer bijzonder is. Arpa Losa is daarom beloond met een Interzum Award voor product van hoge kwaliteit.

Verder naar de producten

Eigenschappen:

  • Unieke structuur van leisteen
  • 10 inspirerende kleuren beschikbaar
  • Bekroond met een Interzum Award
  • Verbluffende 3D-effect
  • Aangebracht met een hoek van 60 graden
  • Breng het gevoel van buiten naar binnen

Afmetingen:

  • Verkrijgbaar in 420 x 160 cm
  • Dikte HPL: 0,9, 1 en 1,2 mm
  • Dikte compact: 8, 10 en 12 mm
Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Arpa Losa producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×