De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Arpa Losa HPL

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Arpa Losa HPL decorenArpa Losa HPL decoren

Arpa Losa HPL

Arpa Losa HPL is een van de HPL collecties van Arpa. Met Arpa Losa HPL haal je de echte beleving van leisteen in huis. Wanneer je een levensechte en natuurlijke omgeving wilt creëren in huis, is Arpa Losa HPL de juiste keuze. De combinatie van de structuur onder een hoek van 60 graden, het matte uiterlijk en de voelbare gelaagdheid zorgt voor veel diepte en een natuurlijke look. Arpa Losa HPL ziet er niet alleen levensecht uit, maar voelt ook zo aan.

 

Arpa Losa HPL keukenbladArpa Losa HPL keukenblad

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa Losa HPL

Enkele veelgebruikte toepassingen van Arpa Losa HPL zijn:

  • Keukenbladen
  • Tafels
  • Meubilair
  • Kasten
  • Deuren

 

In de webshop Arpa Losa HPL bestellen

Wil je met Arpa Losa HPL het natuurlijke gevoel van leisteen creëren? Dan kun je uitstekend terecht in onze webshop, waar je eenvoudig en snel je bestelling kunt plaatsen. Heb je vooraf nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over de collectie van Arpa? Neem dan contact met ons op.