De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Arpa Solid

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Arpa solid toepassingenArpa solid toepassingen

Arpa Solid

Arpa Solid is de collectie compactplaten van Arpa. Deze compactplaten worden op dezelfde manier opgebouwd als HPL, maar door toepassing van meerdere lagen zijn de compactplaten dikker. In de breedte en diepte is de Arpa Solid collectie zeer uitgebreid. De Italiaanse creativiteit van Arpa is overal in deze collectie terug te zien. Met deze collectie kun je prachtige ontwerpen maken. Wat Arpa Solid uniek maakt, zijn de verschillende decors en oppervlaktestructuren die kunnen worden toegepast. Je haalt met Arpa Solid het Italiaanse design in huis.

 

Arpa solid toepassingenArpa solid toepassingen

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa Solid

Arpa Solid wordt vaak toegepast in ruimtes met een hogere luchtvochtigheid, zoals badkamers, keukens en kleedruimtes.

 

Online Arpa Solid bestellen

Voor het bestellen van Arpa Solid kun je uitstekend terecht in onze webshop. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over Arpa Solid ontvangen? Neem dan contact met ons op.