Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Nieuw: Astrata Planks

Nieuw in onze collectie zijn Astrata Planks. Dit is een nieuwe collectie eiken muurplanken met een uniek profiel voor onzichtbare bevestiging. Door de tand-en groefverbinding, gaat de installatie gemakkelijk en snel. Een perfecte keuze wanneer je op een mooie en eenvoudige manier hout in het interieur wilt integreren. De planken zijn verkrijgbaar in drie verschillende breedtes en twee lengtes die onderling gecombineerd kunnen worden. 

Drie verschillende looks

Deze bijzondere eiken planken zijn verkrijgbaar in drie verschillende looks: Querkus Adagio, Querkus Allegro en Querkus Vivace. Ook kun je kiezen voor kant-en-klare planken, die niet meer nabehandeld hoeven te worden. Bij deze planken heb je keuze uit de zes Shinnoki Oak kleuren. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Astrata Planks

Verder naar de producten

Kenmerken van Astrata Planks

- Echt hout met natuurlijke karakteristieken 
- Onzichtbare bevstiging dankzij blinde vernageling of clips
- Zeer eenvoudige installatie

Astrata Planks (Nieuw!) producten

Goed te weten

De opslag van fineer

Wanneer Leeuwerik uw fineer heeft afgeleverd, is het belangrijk dat u de platen vlak opslaat, met voldoende ondersteuning. Wilt u snel met het fineer aan de slag? Vergeet niet om het fineer eerst even te laten acclimatiseren. Zo voorkomt u kromtrekken en wordt de kwaliteit van uw project op z'n allerbest!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×