Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Voor een interieur met authentiek karakter! Nieuw Astrata: Wood for walls. Astrata is wandbekleding geïnspireerd door Querkus Oak Vintage. Het is opgebouwd uit kleine plankjes met verschillende diktes. Hiermee ontstaat een subtiel 3D-oppervlak. Voor een karaktervolle en tijdloze uitstraling is Astrata een must!

Oak Vintage Harlem, Baltimore en Hoboken

Astrata is in dezelfde houtsoorten beschikbaar als Querkus Oak Vintage. Het lichte Harlem, grijze Baltimore en donkerbruine Hoboken. Astrata gecombineerd met Querkus kan mooie creaties in uw interieur opleveren.

Bekijk de brochure

Makkelijk en naadloos aan te brengen

Astrata wandbekleding is makkelijk en snel aan te brengen. Een Astrata paneel is 80 x 40 x 1,4 cm. Iedere doos heeft 3 panelen en bevat in totaal 1 m2. Daarnaast heeft iedere doos 6 reservestukken. Hiermee kunnen naden makkelijk weggewerkt worden. Astrata wordt makkelijk en snel met een naadloos resultaat aangebracht.

Bekijk de instructies

Verder naar de producten

Eigenschappen Astrata:

  • Ecologisch product door het upcyclen van oude eiken balken
  • Een karaktervolle en tijdloze uitstraling
  • Naadloze afwerking
  • Zeer eenvoudige installatie met een minimum aan gereedschappen
Naar de decoren

Astrata - wandbekleding producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×