Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Corian® presenteert de nieuwe Resilience TechnologyTM. Dit is een hoogwaardig nieuw product met bijzondere impactkwaliteiten. Deze Corian®-oppervlakken hebben een superieure behandeling genoten waarmee deze minder gevoelig zijn voor schade door dagelijks gebruik. Krassen en vlekken zijn zeer eenvoudig weg te poetsen. Daarmee is Resilience TechnologyTM zeer gebruiksvriendelijk.

Door de impactkwaliteiten en het eenvoudige onderhoud is Corian® zeer geschikt voor commerciële en residentiële ruimtes. Het is minder gevoelig voor krassen, hitte en vlekken. Wanneer deze er wel in ontstaan, zijn ze eenvoudig weg te poetsen. In tegenstelling tot andere solid surface merken. Zien is geloven, onderstaande video geeft een duidelijk beeld van de kwaliteiten van Resilience TechnologyTM.

Corian®, optimaal voor residentiële en commerciële omgevingen

De combinatie van Resilience TechnologyTM met de al bijzondere eigenschappen van Corian® is uniek in de markt. Door de hygiënische eigenschappen en superieur impactkwaliteiten is het zeer geschikt voor hotels, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg, horeca, kantoren en andere openbare ruimtes.

4 bijzondere trendkleuren

Corian® met Resilience TechnologyTM is voorlopig verkrijgbaar in vier trenddesigns. Deze zijn afgeleid van 4 populaire kleuren uit de huidige collectie.

  • Summit White (Puur en veelzijdig wit)
  • Stratus (Een elegante grijstint)
  • Keystone (Geïnspireerd door beton)
  • Cool Gray (Een gespikkeld oppervlak in een grijs model)

VRAAG STALEN AAN 

Bekijk meer van Corian®

Corian® loopt voorop in solid surfaces. Resilience TechnologyTM is slechts één van de onderscheidende factoren. Het kleurenpalet van meer dan 100 designs geniet van vele innovaties. Zo zijn er lichtdoorschijnende kleuren die voor mooie lichteffecten zorgen, maar ook juist diepe donkere kleuren die ook horizontaal kunnen worden toegepast. Bedenk het en het kan met Corian®!

Meer over Corian® 

Verder naar de producten

Eigenschappen Resilience TechnologyTM

  • Superieure impactkwaliteiten
  • Krasbestendig
  • Hygiënisch
  • 4 trendkleuren
  • Makkelijk schoon te maken
  • Unieke innovatie van Corian®
Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Corian® Resilience Technology producten

Goed om te weten

Corian batches

Gebruikt u voor een project Corian platen uit verschillende leveringen? Let er dan op dat de platen uit eenzelfde batch komen. Wanneer de nummers op de zijkanten van de platen dicht op elkaar volgen zou u veilig moeten zitten. Dat geldt voor alle diktes en producties.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×