Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Corian® solid surfaces

Corian® is hét solid surface merk op de markt. Corian®  is plaatmateriaal met bijzondere eigenschappen. Men kan het naadloos verlijmen en onder invloed van hitte vervormen. Corian® onderscheidt zich met een divers kleurenaanbod en unieke samenstelling waardoor het zeer goed verwerkt kan worden. 

Ontdek alles over Corian®

100 bijzondere decoren

Corian® loopt voorop en onderscheidt zich in het kleurenaanbod. Met maar liefst 100 kleuren is er een ruime keuze. Het gaat verder dan de klassieke witte solid surfaces. Corian® heeft voor ieder project het geschikte decor. Frisse unikleuren, maar ook decoren geïnspireerd op natuursteen en beton. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag gratis stalen aan

Corian® Solid kleuren

Onderstaand ziet u een overzicht van de afmetingen waarin onze Corian® solid kleuren verkrijgbaar zijn. 

Terug naar de Corian® overzichtspagina

DuPont™ en Corian® zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van E. I. du Pont de Nemours and Company of haar dochterondernemingen. 

Corian® 12 mm 12 mm 3658 x 1300 mm

Bruto prijs: € 369,25 per m2

Goed om te weten

Corian batches

Gebruikt u voor een project Corian platen uit verschillende leveringen? Let er dan op dat de platen uit eenzelfde batch komen. Wanneer de nummers op de zijkanten van de platen dicht op elkaar volgen zou u veilig moeten zitten. Dat geldt voor alle diktes en producties.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×