Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Decoflex buigzaam fineer

Decoflex is buigzaam fineer van de hoogste kwaliteit, dat verlijmd wordt op een papierdrager. Hierna wordt het gekneusd in een speciale machine om zo zijn typerende soepelheid te verkrijgen.

Snelheid van afwerking

De grootste troef van Decoflex is de snelheid van afwerking. Het flexibele fineer laat zich binnen een handomdraai op een draagplaat of ander gebogen oppervlak verlijmen. De verlijming kan op basis van witte lijmen, contactlijmen en UF lijmen. De verwerkingsvoorschriften kunnen op deze website verkregen worden.

Meer dan 35 houtsoorten beschikbaar

Wilt u een indruk van verschillende houtsoorten? Vraag dan stalen aan via onze decorenzoeker. Hier zijn de populairste houtsoorten te bekijken en aan te vragen. Op zoek naar iets exclusiefs? Kom dan naar onze Veneerstudio! Daar wordt u onder persoonlijke begeleiding ondergedompeld in een walhalla van fineer.

Vraag gratis stalen aan

NIEUW! Decolam, fineer op geïmpregneerd papier

Decolam is een gevoegd vel fineer dat op een met fenolhars geïmpregneerd papier is geperst. Hierdoor ontstaat een stevig, maar flexibel fineervel dat makkelijk op gebogen oppervlakken verlijmd kan worden. U kiest daarbij zelf de gewenste drager uit. Decolam is zeer geschikt voor deuren of meubels. De Decolam panelen zijn hetzelfde te verwerken als HPL, maar het is wel echt fineerhout. Dit hout is voorgeschuurd met korrel 150.  

Verder naar de producten

Bekijk al onze fineersoorten

Leeuwerik heeft een rijk aanbod aan fineercollecties verlijmd op drager. Van het klassieke en authentieke Querkus eiken fineer tot het kant-en-klare Shinnoki en het bijzondere Scandinavische fineer van Nørdus. Klik snel verder om al ons fineer te ontdekken! 

Ontdek alle fineercollecties

Kom naar de Veneerstudio!

Bent u op zoek naar iets bijzonders, naar kwaliteit, overzicht en een goede dienstverlening? De nieuwe Veneerstudio van Leeuwerik Plaat is een waar Walhalla voor menig ontwerper, architect en designer. Het is de ultieme schatkamer waar u dé fineersoort vindt die past bij uw project. Maak snel een afspraak en laat u verrassen. De koffie staat klaar!

BEZOEK DE LEEUWERIK VENEERSTUDIO

Naar de decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×