De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Decoflex

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Decoflex buigzaam fineer kantoorDecoflex buigzaam fineer kantoor

Decoflex

Decoflex van Decospan is buigzaam fineer van de beste kwaliteit, dat verlijmd wordt op een papierdrager. Vervolgens wordt het gekneusd in een speciale machine om zo de typerende soepelheid te verkrijgen. De grootste troef van Decoflex is de snelle verwerking. Het flexibele fineer is op een draagplaat of een ander gebogen oppervlak te verlijmen. De verlijming kan op basis van witte hout lijmen, contactlijmen en UF lijmen.

 

Veelgebruikte toepassingen van Decoflex

Enkele veelgebruikte toepassingen van Decoflex zijn:

  • Balies
  • Gebogen oppervlakken
  • Kolommen
  • Meubels

 

Decoflex buigzaam fineer meubelenDecoflex buigzaam fineer meubelen

 

Unieke eigenschappen van Decoflex

Decoflex is in verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Van populaire houtsoorten tot aan exclusieve soorten. Wil je advies ontvangen over de mogelijkheden van Decoflex of inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze Fineerstudio. Wij laten je in deze studio onder persoonlijke begeleiding een groot aantal fineersoorten op groot formaat zien!

 

Online Decoflex bestellen

Decoflex kun je eenvoudig bestellen in onze webshop. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 17.00 uur plaatst, komen wij het materiaal indien op voorraad de volgende dag al leveren met eigen Leeuwerik trucks.