Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Duropal is een onderdeel van de Pfleiderer collectie. Deze decoratieve HPL-panelen worden vervaardigd uit papierbanen, die worden voorzien van thermohardende kunstharsen en onder hoge temperatuur en hoge druk uitgehard worden. Hierdoor hebben de Duropal panelen een extreem hard oppervlak en is het uitermate geschikt plaatmateriaal voor diverse interieurtoepassingen. Wanneer u op zoek bent naar HPL-panelen die stootvast, hittebestendig en vochtbestendigheid zijn, dan is Duropal een goede keus.  

Bekijk alle decoren en vraag stalen aan

Nieuwe designcollectie 2017-2020

In januari heeft Pfleiderer tijdens de Bau München de nieuwe designcollectie 2017-2020 gelanceerd. In deze collectie zijn nieuwe thema's geïntroduceerd die weer nieuwe kleuren met zich meebrengen. In de nieuwe DST-kaart zijn de verschillende decoren te bewonderen. Van authentieke houtdecoren tot frisse uniekleuren. 

Nieuwe kleurenkaart Pfleiderer

Naast de nieuwe kleuren en de introductie van de thema's heeft Pfleiderer alle kleurnummers aangepast. Alle bestaande en nieuwe kleuren zijn volgens een nieuwe structuur genummerd. Voor het achterhalen van de nieuwe nummers heeft Pfleiderer een tool ontwikkeld. Deze is te vinden via onderstaande button.

Omnummeren Pfleiderer kleuren

Unieke Duropal structuren 

Duropal staat bekend om de vele kleuren, maar heeft ook een divers aanbod aan structuren. Zo zijn er maar liefst 20 verschillende structuren waarvan 14 structuren in de DST-collectie beschikbaar zijn. Hierin zijn de standaard mat- en glansstructuren opgenomen, maar ook speciale structuren. Bijvoorbeeld houtnerven en stuukwerk.  

bekijk de unieke structuren

Duropal HPL toepassingen

Duropal HPL is geschikt voor alle horizontale interieurtoepassingen waar decoratieve waarde gecombineerd met duurzaamheid de eis is. Duropal HPL is beschikbaar in kleurkoppeling met Thermopal. Hetzelfde decor met dezelfde structuur.

Duropal-decors direct uit voorraad 

Alle decoren uit de Duropal kleurkoppeling collectie liggen bij Leeuwerik standaard op voorraad. En worden desgewenst binnen 24 uur bij u geleverd.

In kleurkoppeling met Thermopal

De Duropal kleuren en structuren zijn naast HPL ook verkrijgbaar in gemelamineerde spaanplaat en MDF. Deze platen vallen onder het merk Thermopal.

Meer informatie over Thermopal 

Verder naar de producten

Kenmerken van Duropal

  • Diktes: 0,5 mm, 0,6 mm, 0,8 mm, 1 mm en 1,2 mm
  • Afmetingen vanaf 2.350 mm x 1.050 mm
  • Stootvast, hittebestendig en vochtbestendig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Veel verschillende structuren verkrijgbaar

NIEUW! Van RAL naar uniekleur

Bent u op zoek naar een RAL kleur in HPL of gemelamineerde platen. Pfleiderer heeft nu een kleurenkaart ontwikkeld waarmee RAL kleuren worden omgezet naar Pfleidererer-uniekleuren. Zeer handig wanneer u op zoek bent naar panelen die aansluiten bij uw huisstijl. 

Pfleiderer RAL kaart

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Goed te weten

Geplakt HPL opslaan

Heeft u HPL laten plakken op een dragerplaat? Zorg dat u de platen bij het opslaan sorteert op merk en dikte. Dit in verband met het risico op kromtrekken.

Naar onze Duropal HPL decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×