Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Duropal staat voor Duitse topkwaliteit in HPL. Meer dan 300 bijzondere designs bieden inspiratie voor design en architectuur. De oppervlakken van Duropal zijn extreem hard en goed bestand tegen krassen en stoten. Hierdoor is Duropal HPL zeer geschikt voor zowel horizontale als verticale interieurtoepassingen. 

Wanneer u op zoek bent naar HPL-panelen die stootvast, hittebestendig en vochtbestendigheid zijn, dan is Duropal een goede keus.  

Vraag gratis stalen aan

Unieke Duropal structuren 

Duropal staat bekend om de vele kleuren, maar heeft ook een divers aanbod aan structuren. Zo zijn er maar liefst 20 verschillende structuren waarvan 14 structuren in de DST-collectie beschikbaar zijn. Hierin zijn de standaard mat- en glansstructuren opgenomen, maar ook speciale structuren waarmee het gevoel van echt hout of stucwerk wordt geïmiteerd.

bekijk de unieke structuren

Duropal HPL toepassingen

Duropal HPL is geschikt voor alle horizontale interieurtoepassingen waar decoratieve waarde gecombineerd met duurzaamheid de eis is. Duropal HPL is beschikbaar in kleurkoppeling met Thermopal. Hetzelfde decor met dezelfde structuur.

Duropal-decors direct uit voorraad 

Alle decoren uit de Duropal kleurkoppeling collectie liggen bij Leeuwerik standaard op voorraad. En worden desgewenst binnen 24 uur bij u geleverd.

In kleurkoppeling met Thermopal

De Duropal kleuren en structuren zijn naast HPL ook verkrijgbaar in gemelamineerde spaanplaat en MDF. Deze platen vallen onder het merk Thermopal.

Meer informatie over Thermopal 

Blauer Engel certificaat

Als eerste HPL-fabrikant heeft Pfleiderer het milieucertificaat Blauer Engel (DE UZ 76) behaald voor Duropal HPL, Duropal HPL Compact en Duropal sandwichpaneel P2! Met dit certificaat wordt de reductie van uitstoot bewezen die nog veel verder gaat dan de wettelijke eisen. Een belangrijke mijlpaal! 

Bekijk de duurzaamheidsverklaring

Verder naar de producten

Kenmerken van Duropal

  • Diktes: 0,5 mm, 0,6 mm, 0,8 mm, 1 mm en 1,2 mm
  • Afmetingen vanaf 2.350 mm x 1.050 mm
  • Stootvast, hittebestendig en vochtbestendig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Veel verschillende structuren verkrijgbaar

Van RAL naar unikleur

Bent u op zoek naar een RAL kleur in HPL of gemelamineerde platen. Pfleiderer heeft nu een kleurenkaart ontwikkeld waarmee RAL kleuren worden omgezet naar Pfleidererer-unikleuren. Zeer handig wanneer u op zoek bent naar panelen die aansluiten bij uw huisstijl. 

Pfleiderer RAL kaart

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Goed te weten

Geplakt HPL opslaan

Heeft u HPL laten plakken op een dragerplaat? Zorg dat u de platen bij het opslaan sorteert op merk en dikte. Dit in verband met het risico op kromtrekken.

Naar onze Duropal HPL decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×