Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Duropal XTreme: Mat, Robuust, veelzijdig en mooi

XTreme Matt is de nieuwste structuur van Pfleiderer, ontwikkelt voor Duropal HPL. Leeuwerik is, als Pfleiderer leverancier, trots op deze innovatieve structuur! 

Wat maakt Duropal XTreme Matt zo speciaal?

De Xtreme Matt structuur van Pfleiderer maakt indruk door haar bijzondere matheid, zijdezachte oppervlak en enorme kleurtransparantie. Daarnaast is het oppervlak uiterst belastbaar, bestendig en onderhoudsvriendelijk. Vingerafdrukken en vetsporen gaat u er niet op zien. 

XTreme Matt en postforming

Duropal XTreme Matt is, als een van de weinige materialen van zijn soort, geschikt voor postforming. Of u nu een horizontale of verticale toepassing in uw hoofd heeft, met de XTreme Matt structuur kunt u alle kanten op. De interieurbouw, meubelbouw, standbouw en scheepsbouw zijn weer een bijzonder product rijker. XTreme Matt is verkrijgbaar in bijna alle decors van de Pfleiderer Designcollectie.

Verder naar de producten

Kenmerken Duropal 

  • Extreem mat
  • Zijdezacht oppervlak
  • Postformeerbaar
  • Horizontaal en verticaal toepasbaar
  • Geen vingerafdrukken/vetsporen zichtbaar
Naar de decoren

Duropal HPL XTreme Matt producten

Goed te weten

Geplakt HPL opslaan

Heeft u HPL laten plakken op een dragerplaat? Zorg dat u de platen bij het opslaan sorteert op merk en dikte. Dit in verband met het risico op kromtrekken.

Naar onze Duropal HPL decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×