Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Duropal Xtreme Plus (XP), extra mat en ijzersterk 

Duropal bewijst met dé matte structuur XP nogmaals haar technisch hoogwaardige klasse. Een uitgebreid ontwikkelingsproces heeft de kwaliteit van een mat oppervlak naar een hoger niveau kunnen tillen. De XP staat voor een extreem hard oppervlak met een zijdezacht gevoel. Een anti-fingerprintcoating en krasbestendige laag zorgen voor een traceless oppervlak dat zowel voor horizontale als verticale toepassingen geschikt is. Nog niet overtuigd? Vraag de XP-waaier aan en ontdek het zelf!

Vraag de kleurenwaaier aan

Wat maakt Duropal XTreme Plus zo speciaal?

De Xtreme Plus structuur van Pfleiderer maakt indruk door haar bijzondere matheid, zijdezachte oppervlak en enorme kleurtransparantie. Daarnaast is het oppervlak uiterst belastbaar, bestendig en onderhoudsvriendelijk. Vingerafdrukken en vetsporen gaat u er niet op zien. 

Veelzijdige matte oppervlakken

Of u nu een horizontale of verticale toepassing in uw hoofd heeft, Duropal heeft de oplossing in huis. Naast de XP heeft Duropal ook de HPL met Xtreme Mat (XM) structuur en PrimeBoard XT. De XM structuur beschikt ook over een kwalitatief hoogwaardig oppervlak, maar is minder geschikt voor intensief gebruikte werkbladen. Postforming is wel mogelijk met Xtreme Mat. 

PrimeBoard XT is een speciaal product. Het is een kant-en-klare spaanplaat met matte lakafwerking met het zeer gunstige formaat van 280 x 210 cm! Niet geschikt voor horizontale oppervlakken, maar uiters geschikt om snel verticale panelen of keukenfronten te realiseren.

Bekijk Duropal XM kleuren Meer over PrimeBoard

Verder naar de producten

Kenmerken Duropal 

  • Extreem mat
  • Zijdezacht oppervlak
  • Horizontaal en verticaal toepasbaar
  • Geen vingerafdrukken/vetsporen zichtbaar
Naar de decoren

Duropal HPL XTreme Mat Plus producten

Goed te weten

Geplakt HPL opslaan

Heeft u HPL laten plakken op een dragerplaat? Zorg dat u de platen bij het opslaan sorteert op merk en dikte. Dit in verband met het risico op kromtrekken.

Naar onze Duropal HPL decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×