Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Leeuwerik heeft verschillende collecties massieve panelen van het merk Eurohout in het assortiment. Ons massief hout is verkrijgbaar in doorgaande en in vingerlas lamellen. Doorgaande lamellen zijn massieve panelen die uit vaste banen bestaan. Ze worden niet onderbroken. Bij vingerlas lamel worden de platen onderbroken. Het heeft dezelfde structuur als een gemetselde muur. Op deze pagina is ons assortiment massief hout met doorgaande lamellen te vinden.  

Op de foto's zijn prachtige voorbeelden te zien van massieve eiken panelen met doorgaande lamellen. Gemaakt door Kats van Hout.

Naar de verschillende houtsoorten

Toepassingen van massief hout 

Massief hout heeft ontelbaar veel mogelijkheden om toegepast te worden. Zo is het zeer geschikt voor tafel- en werkbladen. Ze geven een extra dimensie aan uw meubilair, waar u graag naar kijkt. Daarnaast zijn panelen van massief hout ook geschikt voor kasten of andere meubilair. Wij leveren onze massieve panelen ook in op maat gemaakte traptreden. De garantie die u heeft met massieve panelen is, dat ze een bijzonder effect meegeven. Uw interieur krijgt een authentiek en levensecht uiterlijk. 

Massieve panelen bewerken 

Met massief hout zijn er vele verschillende bewerkingen mogelijk. Onze panelen worden lichtgeschuurd geleverd. U kunt er naar eigen voorkeur zelf voor kiezen om deze verder te schuren. De plaat is zo aangeleverd dat deze ideaal is om te bewerken met een lak, beits of olie. Daarmee kunt u uw eigen kleurvoorkeur toepassen.  

Een van de grote voordelen van massief hout is dat de bewerkingsmogelijkheden eindeloos zijn, ook wanneer dit al een keer bewerkt is. Mocht u het uiterlijk van uw meubel graag nog eens willen veranderen, dan kan deze ruw worden opgeschuurd. Vervolgens kan deze nogmaals worden gelakt of geolied. Dan lijkt het hout weer helemaal nieuw en kan het weer jaren vooruit.  

Een natuurlijk product 

Massief hout is een natuurlijk product. Hierdoor kunnen onze afbeeldingen niet garanderen dat een plaat er in werkelijkheid exact hetzelfde uitziet. Het hout kan verder ook noesten bevatten. Dat is de charme van deze massieve platen.  

Massief hout met vingerlas lamellen

Naast massieve panelen met doorgaande lamellen hebben wij ook panelen met vingerlas lamellen. Hierbij worden de banen onderbroken wat ook een mooi effect geeft. Meer informatie? Klik daarvoor op onderstaande button. 

Meer over vingerlas lamellen

Verder naar de producten

Eigenschappen:

- Stijlvolle en natuurlijke look
- Massieve panelen met hoge kwaliteit
- Ook verkrijgbaar met vingerlas lamel
- Vele verschillende houtsoorten beschikbaar

Ontdek het gehele assortiment massief hout

Massief hout is er in vele soorten en maten. Naast Eurohout hebben wij nog meer bijzondere varianten. Bekijk de collecties van Alfa, zeer bijzondere drie lagen panelen van hoge kwaliteit. 

BEKIJK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

Vraag meer informatie aan

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×