Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

FENIX NTA 

Drie intensieve jaren van onderzoek hebben geleid tot het gepatenteerde FENIX NTA. FENIX NTA is een metaaldecor dat zowel horizontaal als verticaal kan worden toegepast. Hiermee is dit product uniek in de markt. Er is geen enkele plaat met een dergelijke look die ook horizontaal kan worden toegepast. 

Bekijk prijzen en afmetingen

Naast deze bijzondere eigenschap heeft FENIX NTA dezelfde eigenschappen als FENIX NTM. Het is onder andere kraswerend, zijdezacht, antibacterieel en is zeer makkelijk schoon te maken. Mede door deze eigenschappen zijn FENIX NTA en FENIX NTM zeer geschikt voor keukens, badkamers en openbare ruimtes. 

Unieke eigenschappen door nanotechnologie 

Dat FENIX NTA horizontaal kan worden toegepast komt door de nanotechnologie die in het oppervlak verwerkt is. Normaal gesproken is een metaaloppervlak zeer gevoelig voor krassen. Nanotechnologie gaat dit echter tegen. In het oppervlak zitten deeltjes die door wrijving weer hun oorspronkelijke stand terugnemen. Hierdoor kunnen krassen eenvoudig uit het oppervlak verdwijnen.  

Naast dit indrukwekkende kenmerk zijn er meerdere eigenschappen die een interieur kunnen verrijken. Het is extreem matt en voelt zijdezacht aan, is goed bestand tegen vocht en hitte en vingerafdrukken zijn onzichtbaar. Meer informatie over de verschillende eigenschappen is te zien op de video hiernaast.  

Er is geen speciaal gereedschap nodig voor het verwerken van FENIX NTA. Iedere interieurbouwer zou dit paneel met zijn eigen middelen moeten kunnen verwerken. 

Verder naar de producten

Kenmerken FENIX NTA 

  • Verkrijgbaar in: 3050 x 1300 mm en 4200 x 1300 mm 
  • Diktes: 0,7 mm / 1,2 mm / 4 mm / 6 mm / 8 mm / 10 mm / 12 mm 
  • Zelfherstellend 
  • Kraswerend 
  • Uniek metaal oppervlak 
  • Extreem matt en zijdezacht  
  • Anti-fingerprint 

Meerdere kleuren bij FENIX NTM

FENIX NTA heeft dezelfde eigenschappen als FENIX NTM. Geen fan van metaaldecoren, maar wilt u toch graag de eigenschappen van dit merk? Kijk dan naar FENIX NTM. Panelen met dezelfde nanotechniek en een stijlvolle kleurencollectie naar Italiaanse sferen. 

FENIX NTM

Naar de decoren

FENIX NTA producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×