Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Leeuwerik "Smoked Walnut"

Mooi en natuurlijk fineer, dat is wat Leeuwerik “Smoked Walnut” garandeert. Breng een interieur tot leven met deze unieke fineersoort. De donkerbruine tint van “Smoked Walnut” zorgt voor een warm en gezellig gevoel. Voor een unieke sfeer in uw interieur is Leeuwerik een echte must. 

Het gevoel van de herfst

Het fineer van Leeuwerik neemt je mee door alle seizoenen. “Smoked Walnut” is een belevenis van de herfst. Het seizoen van vallende bladeren, warme chocolademelk en de open haard brengt warmte en gezellige gevoelens met zich mee.

Direct toe te passen

Leeuwerik “Smoked Walnut” is direct toe te passen in een interieur. Het fineer heeft geen verdere verwerking met lak of beits nodig. Het wordt kant-en-klaar geleverd zodat het meteen verwerkt kan worden.

Meer fineer

Naast “Smoked Walnut” heeft Leeuwerik meerdere fineersoorten. Bijzondere fineercollecties met Nørdus, maar ook het populaire eiken fineer in de Querkus collectie. Er zijn ongekend veel mogelijkheden. 

Al onze fineercollecties

Verder naar de producten

Eigenschappen "Smoked Walnut"

  • Voor een warme en gezellige sfeer
  • Haal de herfst in huis
  • Kant-en-klaar voor verwerking

Vraag een staal aan

Leeuwerik "Smoked Walnut" producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×