Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Nordus is een toegankelijke collectie van gefineerd plaatmateriaal die perfect past bij de trend naar een meer Scandinavische en modernistische interieurvormgeving.

Een Nordus is standaard opgebouwd uit drie lagen. Een fineerhouten toplaag, een drager van 18 mm MDF en een tegenfineer voor de stabiliteit. De toplaag is altijd gevoegd volgens de mixmatch techiek van Nørdus. Door verschillende stroken met wisselende snijwijze te verbindden ontstaat een plaat die eruit ziet als massief hout. 

Bij dubbelzijdige platen is de toplaag van dezelfde kwaliteit als de tegenfineer. 

Nordus platen zijn onbewerkt en moeten nog door een verwerker behandeld worden met een olie of lak. 

Nordus dubbelzijdig

Nordus dubbelzijdig product variaties

Dikte Afmeting Naam Structuur

Nordus - Scandinavisch fineer producten

Goed te weten

Fineer is een natuurproduct

Fineer is echt hout en dus een natuurproduct. Iedere boomstam is uniek. Uw fineer kan er dus anders uitzien dan op een staaltje. Ook kunnen afzonderlijke platen er net even anders uitzien.

Wilt u dit absoluut niet? Kies dan voor de optie beeldafwikkeling. Uw fineer komt dan van dezelfde stam en u ontvangt uw platen genummerd.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×