Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Haal de historie in huis met Oak Vintage Original

Querkus Oak Vintage Original is een special uit de Leeuwerik fineer collectie. Oud eiken fineer staat garant voor een authentieke en robuuste uitstraling. Het brengt historie in uw interieur. Dit komt door de look, maar ook door de unieke structuren van het hout. 

Het oud eiken fineer van Leeuwerik is afkomstig uit de Querkus collectie en verkrijgbaar in drie varianten; Oak Vintage Original Harlem, Baltimore en Hoboken. 

BEKIJK DECOREN, PRIJZEN EN AFMETINGEN

Querkus Oak Vintage
Querkus Oak Vintage Original Harlem, Baltimore en Hoboken

Een andere uitstraling

Geïnspireerd op Oak Vintage Original zijn Querkus Oak Vintage Retro en Querkus Oak Vintage Intense ontwikkeld. Deze collecties hebben dezelfde kleuren als Oak Vintage Original, maar een andere uitstraling. Zo is Oak Vintage Retro minder robuust en heeft Oak Vintage Intense een sterk verweerde uitstraling. 

Meer over Querkus Oak Vintage Retro

Meer over Querkus Oak Vintage Intense

Vergelijking

De afbeeldingen van de Querkus collectie geven een indruk van het decor. Het is een natuur product, dit betekent dat iedere plaat uniek is.
Verder naar de producten

Kenmerken van Querkus Oak Vintage Original

- Fineerdikte van 1 mm
- Verlijming mogelijk op verschillende dragers
- Afmeting van 250 x 124 cm
- Gemaakt van oude treinstellen
- Robuuste uitstraling
- Eyecatcher voor ieder interieur

Op zoek naar klassiek eiken fineer?

Naast het oude en robuuste Oak Vintage Original en de afgeleide Oak Vintage Retro heeft Querkus ook het populaire lichte eiken fineer. Verschillende diktes en structuren in de lichte eikenkleur met drie looks. Rustig en strak of op zoek naar noesten? Querkus heeft het in de collectie!

Bekijk klassiek eiken fineer


Het natuurlijk fineer van Querkus Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace.

Naar de decoren

Goed te weten

Zagen zonder problemen

Het bewerken van plaatmateriaal moet met goed en scherp gereedschap gebeuren. Gebruik voor het zagen een fijngetande handzaag, met minimaal 7 tanden per inch (25 mm) of een fijngetand hardmetalen cirkelzaagblad. Laat bij het gebruik van een handcirkelzaag de tanden 10 tot 15 mm door het plaatoppervlak steken.

Let er op dat bij het zagen de plaat goed ondersteund is. Bij een slechte ondersteuning gaat de plaat door het zagen trillen waardoor de kans groot is dat er spaanders of splinters uitbreken.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×